Popüler bölümler

Uluslararası İşletme Yönetimi

Süre

2 yıl

Ücret

3400 EUR

Son Başvuru Tarihi

Haziran

Başlangıç Tarihi

Ağustos

Süresi

Tam Zamanlı

Dil

İngilizce

Ülke

Estonya

Şehir

Tallinn

Üniversite

Tallinn University of Technology

Program Bilgisi

ULUSLARARASI İŞ YÖNETİMİ PROGRAMI, ÖĞRENCİLERE ÇAĞDAŞ İŞ UYGULAMALARININ SAĞLAM BİR ANLAYIŞI VE BUGÜNÜN KÜRESEL İŞ PEYZAJINDA REKABETÇİ KALMAK İÇİN GEREKLİ LİDERLİK BECERİLERİ SUNAR.
Uluslararası İşletme Yönetimi yüksek lisans programı, sizi coğrafi veya kültürel kısıtlamalara bakılmaksızın her yerde çalışmaya hazırlayacaktır. Tüm dersler, uluslararası geçmişe sahip deneyimli profesörler tarafından verilmektedir.
Çalışmalarınıza zaman ve enerji harcarken, gezmek ve keşfetmek isteyebilirsiniz ve bunların hepsini dünyanın en yenilikçi ve teknolojik olarak gelişmiş ülkelerinden biri olan Estonya’da yaşarken yapabilirsiniz.

Kabul Şartları

1. İktisat, işletme veya eşdeğeri diğer alanlarda Girişimciliğe Giriş, Temel Pazarlama, Temel Finans, Finansal Muhasebe İlkeleri, Lojistik ve Envanter Yönetimi gibi işletme derslerinde en az 36 AKTS ile en az %60’lık bir başarı derecesi. 2. İngilizce ana diliniz değilse, tüm uluslararası öğrencilerin İngilizce dil bilgisine dair bir kanıt sunmaları beklenir. Eğer İngilizce yeterliliğiniz yoksa veya aşağıdaki sınavların herhangi birine ait minimum olarak belirtilmiş puanlardan birine sahip değilseniz *hazırlık programlarına* göz atabiliriniz :

İngilizce dil yeterliliği: IELTS 6+, TOEFL IBT 80+ veya TOEFL 550+

Estonya, Wired dergisi tarafından “dünyanın en gelişmiş dijital toplumu” olarak adlandırılmıştır. Geleceği hemen şimdi yaşamak istiyorsanız, TalTech sizin için en iyi şans.

TalTech’in size sağladığı bilgi birikimi sınır tanımıyor – size hemen hemen her yerde ve her zaman geçerli olan beceriler kazandırıyor. İster Yeni Zelanda’da kurumsal bir yönetici olarak çalışmayı planlıyor olun ister Amerika Birleşik Devletleri’nde bir pazarlama uzmanı olarak çalışmayı planlıyor olun, sizi hızla gelişen iş ortamında karşılaşabileceğiniz her zorluğa hazırlamayı hedefleyen bir öğretim programları var.

“Uluslararası İşletme Yönetimi kursu, sizi insanların ve robotların takip etmek isteyeceği bir lider yapacaktır. Sizin gibi zeki, eğitimli ve bilgili insanlara her zaman bir talep olacaktır!” gibi modern ve çağın üstündeki mottolarla sizi eğitir.

Uzmanlığınız ne olursa olsun, sizi iş ve / veya pazarlamada başarılı bir kariyer başlatmak için gereken her araçla donatmayı hedefler.

Program boyunca uluslararası pazarlama, stratejik yönetim, iş planlaması ve yürütmenin temellerini inceleyeceksiniz. Ama en önemlisi; çalışmalarınızı bir numaralı önceliğiniz haline getirin çünkü araçları ve bunları nasıl kullanmanız gerektiğini öğreneceksiniz.

Büyük fikirlerinizi eyleme dökmek için ihtiyacınız olan araçlar size programda detaylı olarak verilir.

Okul, haftaiçi 17: 45’te başlar ve 21: 00’de biter. Bu yüzden aynı zamanda sosyal hayatınıza ya da ekonomik bir kazanca da zaman ayırabilirsiniz.

Programlar hakkında bilgi almak için formu doldurabilirsiniz

Nish Education logo

NISH Education

Nish Education olarak deneyimli eğitmen ve danışman kadromuzla eğitim serüveninde doğru adımları kolay atmanıza yardımcı olmaktayız.

İletişim

@NishEducation2022